Manicure

 

Uw handen zijn uw visitekaartje en het is dus fijn als ze er mooi en verzorgd uitzien. Daarnaast voelt dit uiteraard erg prettig aan!

 

Met een manicurebehandeling worden de handen en natuurlijke nagels verzorgd. Dit kan zowel bij dames als heren.

 

Basis behandeling (30 minuten)
 Uw huid en nagels worden bekeken en een diagnose gesteld.  Hierna volgt er een nagelbadje en worden uw nagelriemen verzorgd en dode huidcellen verwijderd. Uw nagels worden in model gevijld, en u krijgt een handscrub.  Vervolgens worden uw nagels gepolijst of afgelakt met een blanke lak. Tot slot krijgen uw handen een handlotion.

 

Uitgebreide behandeling (±  50 minuten)               
Uw huid en nagels worden bekeken en een diagnose gesteld. Hierna volgt er een nagelbadje en worden uw nagelriemen verzorgd en dode huidcellen verwijderd. Uw nagels worden in model gevijld, u krijgt een handscrub, een handmasker en een korte hand- en onderarm massage. Vervolgens worden uw nagels gepolijst of afgelakt met een blanke lak. Tot slot krijgen uw handen een handlotion.

 

Deluxe behandeling (± 75 minuten)
Uw huid en nagels worden bekeken en een diagnose gesteld. Hierna volgt er een nagelbadje en worden uw nagelriemen verzorgd en dode huidcellen verwijderd. Uw nagels worden in model gevijld,  u krijgt een handscrub, een handmasker en een paraffine behandeling. Dit wordt gevolgd door een uitgebreide hand- en onderarm massage. Uw nagels worden gepolijst of afgelakt met een blanke lak. Tot slot krijgen uw handen een handlotion.


Werkruimte